Afspraak

Beste patiënt,

 

Wegens de maatregelen die de overheid dit weekend heeft aangekondigd, samen met het advies van de brancheorganisatie KNMT, zijn wij helaas genoodzaakt onze reguliere dienstverlening (voorlopig) op te schorten tot 6 april 2020. 

Wij zijn alleen geopend voor patiënten met spoed en pijnklachten, die onlangs NIET in de risicogebieden zijn geweest (Italië, China, Singapore, Zuid-Korea en/of Iran) én geen klachten vertonen zoals keelpijn, hoesten en/of koorts hebben. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken van 8:00 uur tot 10:00 uur op: 053 - 477 4032

Patiënten die pijnklachten hebben maar wel keel en/of hoestklachten, koorts hebben en/of onlangs in een risicogebied zijn geweest, verwijzen wij naar het ziekenhuis MST Enschede: 053 - 4872000.

Patiënten die in deze periode t/m 6 april een afspraak hebben staan, worden in de komende dagen door de praktijk gecontacteerd om de afspraak te verplaatsen.

In geval van vragen, aarzel niet om de praktijk te contacteren.

Zorg voor elkaar, zoals Tandartsenpraktijk Hobbelink voor u zorgt. Dank voor uw begrip!

 

Team Tandartsenpraktijk Hobbelink

 

(laatste update: 16-03-2020)

 

 

 

 

 

 

Het maken van een afspraak voor de halfjaarlijkse controle kan heel eenvoudig online op onze website. U kunt inloggen met uw e-mailadres en geboortedatum. Wel dient uw e-mailadres ook bij ons bekend te zijn. Wilt u voortaan ook zelf online afspraken inplannen? Geef dan uw e-mailadres door aan de receptioniste. Voor overige afspraken dient u telefonisch contact op te nemen.

De receptie voor spoed en pijnklachten telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur op telefoonnummer: (053) 4 77 40 32.