Tarieven

 
In de tandheelkunde gelden de tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit deze vindt u in de lijst onderaan deze pagina (zie voor meer informatie www.nza.nl). evenals de eventuele bijkomende materiaal- en techniekkosten.
Wij willen u erop wijzen dat wij alleen gecontracteerde zorg hebben bij Menzis voor de jeugd (t/m 17 jaar), de volledige gebitsprothese en de daarbijbehorende implantologie.

Wat betekent dit voor U?

Alle declaraties, d.w.z. de declaraties voor alle patiënten van 18 jaar en ouder, (voor alle verzekeraars dus ook Menzis, m.u.v. bovengenoemde gecontracteerde zorg) dienen wij in bij Infomedics. Infomedics heeft met de meeste verzekeraars een overeenkomst afgesloten waardoor u alleen een nota van Infomedics ontvangt voor de kosten die u zelf moet betalen. (voor meer informatie zie: www.infomedics.nl

Let op: de verzekeringspakketten van Menzis zijn gewijzigd waardoor u voor de meeste behandelingen (behalve voor de halfjaarlijkse controle) een eigen bijdrage moet betalen. 

Jeugd

Alle declaraties voor patiënten onder de 18 jaar van Menzis (Anderzorg en Azivo) dienen wij rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar, u hoeft dus geen nota's voor te schieten of door te sturen. Indien er sprake is van kosten die u zelf moet betalen dan ontvangt u hiervoor van Menzis een rekening met een acceptgiro. 

Alle declaraties voor patiënten onder de 18 jaar die niet bij Menzis (Anderzorg of Azivo) verzekerd zijn dienen wij in bij Infomedics die de declaratie zal afhandelen met de desbetreffende verzekeraar. Indien er sprake is van kosten die u zelf moet betalen ontvangt u hiervoor van Infomedics een rekening met een acceptgiro.