Hoe werken wij

Post from RICOH THETA. #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA

Onze manier van werken is onlosmakelijk verbonden met onze visie over het verlenen van zorg. 

Wij zijn een moderne praktijk, die kwalitatief hoogwaardige zorg verleent. Verlenen van zorg is mensenwerk. De patiënt staat bij ons dan ook voorop!

Ons advies aan u

Om een optimale mondgezondheid na te streven adviseren wij patiënten twee keer per jaar voor controle te komen. Tijdens deze controle – maar ook in geval van een acute pijnklacht – kan de tandarts aangeven dat een behandeling noodzakelijk is. 

Kosten en vergoedingen

De tandarts zal u uitleggen welke behandelmogelijkheden er zijn en welke daarvan hij in uw geval adviseert om tot de (voor u) beste oplossing te komen. Indien de kosten van deze behandeling €150,- of meer bedragen krijgt u een begroting mee, zodat u bij uw zorgverzekering kunt informeren welk gedeelte van de kosten eventueel worden vergoed. 

Meer informatie over behandelingen vindt u hier.

Zorgverzekering

Er zijn veel verschillende zorgverzekeraars die evenzoveel verschillende pakketten aanbieden. Het is voor ons onmogelijk om van al deze pakketten op de hoogte te zijn. Het is voor u als patiënt dus zaak dat u zich goed laat informeren over vergoedingen. De vergoedingen van de verzekeraar zijn een zaak van de patiënt, als praktijk nemen wij daarvoor geen verantwoording.

Privacy

Tandartsenpraktijk Hobbelink streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. In onze privacyverklaring informeren wij u over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan.

Zie ook de Folder TP Hobbelink.